Nya kurser leder till ny personal!

2017-09-22 11:06

Denna höst har kursutbudet ökat, ny personal anställts och deltagargruppen breddats.

Denna höst har flera nya kurser startats på Ålsta folkhögskola. Ett exempel är Konstlinjen i Fränsta som är, som ni kunde läsa om i våras, ett övertagande av Sundsvalls konstskola. Detta gör att vi återigen har en konstutbildning på heltid i Fränsta.
Vi har även startat kursen KVAR – kvinnor i arbete. Det är en kurs som riktar sig till utlandsfödda kvinnor och är ett samarbete med Arbetsförmedlingen i Sundsvall och Ånge. Ett annat samarbete som startat denna höst är att vi driver undervisning på Rättspsykiatriska Regionkliniken i Sundsvall. Vi har alltså fått en större bredd på vilka deltagarna på kurser är. Målgruppen breddas ytterligare i och med kursen Friskvård och hälsa för seniorer som ökar medelåldern bland deltagarna på folkhögskolan i Fränsta.

Nya kurser betyder även att vi som arbetsplats anställer ny personal till båda våra enheter. Vi har äran att hälsa flera nya medarbetare välkomna på Ålsta folkhögskola den här hösten.

  • Erik Stålberg lärare på tema i Sundsvall
  • Kajsa Larsson elevassistent i Sundsvall och Fränsta
  • Stefan Gunnarsson speciallärare på rättspsyk, Sundsvall och Fränsta
  • Debora Källström lärare på KVAR i Fränsta
  • Emil Österholm ansvarig för Konstlinjen
  • Sandra Magnusson lärare på KVAR i Fränsta
  • Andrea Eriksson lärare på Friskvård och hälsa för seniorer

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-09-22 11:06