Välbesökt After Work-final med Stefan Sundström

2017-12-05 12:07

I fredags var det final för höstterminens After Work. Det blev fullsatt och mycket trivsamt när den legendariske musikern Stefan Sundström kom på besök.

Förutom musik fick man ta del av Stefans tankar om sin nya bok, klimatet, tomatodling och om den aktuella föreställningen "Vi som bor här" tillsammans med Martin Emtenäs. Allt under ledning av storasyster Monika Sundström, lärare på skolan.

Under hösten har After Work hållits fyra gånger och gästats av i tur och ordning; Iso Porovic - Länsregissör och skådespelare, Jan Sahlén - kommunalråd, Thorsten Laxvik - Charkbiträde och landsbygdsvisionär och till sist Stefan Sundström.

Håll utkik efter vårens program med spännande gäster!

After Work är en föreläsningsserie på Hola folkhögskola i Prästmon. Föreläsningarna är gratis men kombinera gärna med lunch i vår restaurang från 12.00.

Bilder från After Work med Stefan Sundström

Kontakta oss

Hola Folkhögskola

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Folkhögskolevägen 5
870 52 Nyland
Telefon: 0612 856 01

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-12-05 12:07