anatomisk illustration

Anatomi/fysiologi - Rörelseapparaten

Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om din kropp; främst skelettet och muskulaturen. Ger en bra grund för dig som tänker studera ämnet på högskola, utbilda dig till terapeut eller är intresserad av människokroppen och dess funktion i största allmänhet.

Studierna ger en bra grund för dig som tänker studera ämnet på högskola, utbilda dig till terapeut eller är intresserad av människokroppen och dess funktion i största allmänhet.

Arbetssätt

Vi arbetar med utskick i form av instuderingsfrågor, inlämningsuppgifter, diskussionsfrågor samt hemskrivningar och redovisningar på nätet. Vi träffas via en utbildningsplattform som heter It´s Learning där vårt eget "klassrum" finns. Viss datavana krävs.

Kursfakta

Kursttid
3 sept 2018 - 21 dec 2018

Kursen sker helt på distans.

Studietakt
50%

Undervisningen är avgiftsfri, kursmaterial betalar du själv. Kursintyg utdelas efter genomgången, godkänd kurs.

CSN
Kursen är studiemedelsberättigad.

Sista ansökningsdag
20 augusti 2018

Ansökan
Ansök här >>

Kontakta oss

Jenny Martinell, Kursansvarig

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Telefon direktnummer: 0660-266711


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2014-10-16 09:50