Skagsudde, Höga Kusten
Skagsudde, Höga Kusten

Ny turismutbildning på Örnsköldsviks folkhögskola

2017-10-16 10:59

Friluftsliv och företagande - Höga Kusten. Det är namnet på vår nya turismutbildning på Örnsköldsviks folkhögskola som startar den 8 januari 2018.

Den befintliga turistbranschen har ett stort behov av kompetenta guider och arbetare, men även nyföretagande inom denna näring är efterfrågat och har en stor potential för att lyckas. Lokala upplevelser inom kultur, mat och natur är stark och växande trend inom turismen. För att möta upp dessa trender utbildar vi nu guider och entreprenörer i ett och samma paket.

Målet efter fullgjord utbildning är att ha goda kunskaper om att vistas i naturen för en säker och behaglig upplevelse, både i grupp och som enskild person. Målet är också att idéer och tankar sprungen ur och omkring den kultur som naturen erbjuder ska få utlopp för att kunna omsättas i praktiken till företagsamhet. 

Första ansökningsdag är satt till 31 oktober 2017.

Läs mer om Friluftsliv & företagande - Höga Kusten


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-10-16 10:59