Saknar du fullständiga gymnasiebetyg?

2017-11-22 14:43

Då kan vi på Örnsköldsviks folkhögskola hjälpa till!

Sök till Allmän kurs innan den 15 december 2017. Kursstart 8 januari 2017.

Ansök direkt här >>

Allmän kurs är kursen för dig som delvis eller helt saknar gymnasiebetyg, som vill få ytterligare en väg in till högskolestudier eller kanske bara vill öva upp din studieförmåga.

Du får möjlighet att läsa de ämnen du behöver för att få grundläggande behörighet till högre studier eller för att lättare få jobb. Studierna bedrivs i små grupper i en lugn och trivsam miljö, där engagerade lärare ger dig ett respektfullt bemötande och det stöd du behöver för att lyckas med dina mål.

Undervisningen är varierad och utgår ifrån deltagarnas förkunskaper, behov och önskemål. Möjligheten att kombinera studierna med praktik finns också.

Läs mer om Allmän kurs på Örnsköldsviks folkhögskola >>

Tveka inte att höra av dig om du har frågor och funderingar!

Anna Nilsson
Kursansvarig

072-218 31 04 
anna.nilsson@ofhs.se

Jenny Martinell
Studie- och yrkesvägledare

072-218 31 09
jenny.martinell@ofhs.se


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-22 14:43