Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Allmäntjänstgöring (AT)

Välkommen att söka AT-tjänst i Region Västernorrland!

Inom Region Västernorrland tillsätts 60 AT-block per år. AT-blocken annonseras normalt 2 gånger per år, i februari/mars och september/oktober ibland annat Läkartidningen. Ansökan sker via regionens hemsida.

I Regionen tror vi på framtiden och vill därför möta den med framtidens vård. Omtanke, kompetens, teknik och kvalitet är ledstjärnor för oss.

Läs mer om AT-blocken via menyn till vänster och ta gärna kontakt med någon av läkarrekryterarna.

Intervjuer med AT-läkare

Sara Lindberg_AT_Sollefteå

 

”Arbetet man gör är mycket uppskattat”
 – Som AT-läkare i Sollefteå har jag fått arbeta självständigt med stort ansvar under god och kvalitativ handledning, vilket gjort att jag utvecklats väldigt mycket, säger Sara Lindberg som gör sin AT-tjänst på sjukhuset i Sollefteå.

 AT-läkare Kerstin Fernandez Gomero

”Förbättringsarbetet är aktivt”
– Sundsvalls länssjukhus är ett lagom stort sjukhus med korta kommunikationsvägar, och här finns de flesta specialiteterna. Jag upplever god stämning och gott samarbetsklimat på sjukhuset, säger Kerstin Fernandez Gomero, AT-läkare i Sundsvall.

 

AT-läkare Johannes Kemi, Örnsköldsvik

Du växer in i läkar- och kollegialrollen
– En AT-tjänst i Örnsköldsvik var för mig den perfekta lösningen. En stad i lagom storlek med autonomiteten hos ett mindre sjukhus, med specialistkompetensen hos ett mellanstort dito och med närheten till såväl länssjukhuset i söder som universitetskompetensen i norr, säger Johannes Kemi, AT-läkare i Örnsköldsvik.