Om oss

Mid Sweden European Office bevakar Jämtland Härjedalens och Västernorrlands läns intressen i EU. Visionen är att Jämtland Härjedalen och Västernorrlands län ska vara en aktiv, attraktiv och framgångsrik region i Europa.

Mid Sweden European Office är en länk mellan regionen och EU-arenan och fungerar som regionens verktyg för bevakning av ett antal prioriterade politikområden. Inom dessa områden arbetar kontoret med att påverka beslutsprocessen i EU så att regionens intressen tillvaratas.

Kontoret arbetar också aktivt för att sprida information om EU genom exempelvis vår hemsida, våra nyhetsbrev och kunskapshöjande seminarier.

Var med och påverka

Om du vill vara med och påverka EU:s politik kan du delta i EU-kommissionens samråd. Besök portalen "Din röst i Europa" för att dela med dig av dina åsikter i olika frågor.

Din röst i Europa, EU-kommissionens portal för samråd och diskussioner

Mid Sweden European Office

Mid Sweden European Office är Jämtland Härjedalens och Västernorrlands gemensamma representation i Bryssel. Kontoret drivs som ett samarbete mellan Region Jämtland Härjedalen, Region Västernorrland och Kommunförbundet Västernorrland.

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-02-08 18:28