Connecting Europe Conference

2017-08-25 11:37

Den 21-22 september anordnar Europeiska kommissionen tillsammans med det estniska ordförandeskapet Connecting Europe Conference i Tallinn. Anmäl dig senast den 15 september!

Transportkonferensen Connecting Europe arrangeras av Europeiska kommissionen tillsammans med det estniska ordförandeskapet i Tallin den 21-22 september. Fokus för konferensen är att identifiera nödvändiga politiska beslut och finansiella lösningar för utveckling av det transeuropeiska transportnätet (TEN-T) med utgångspunkt i EU:s finansiella ramverk post 2020. Bland huvudtalarna finns bland andra transportkommissionär Violeta Bulc; energikommissionär Maros Sefcovic; ordförande för Europeiska investeringsbanken (EIB), Werner Hoyer och Karima Delli, ordförande för Europaparlamentets transportutskott (TRAN).

För mer information och anmälan, se här. Anmälan ska ske senast den 15 september.

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-08-25 11:37