Jonna Sandström och Jennifer Eriksson
Jonna Sandström och Jennifer Eriksson

Praktikantrapporter

2017-06-21 10:01

Stort tack till våra praktikanter Jennifer och Jonna som nu fortsatt vidare till nya uppdrag! Passa på att läsa deras rapporter om Agenda 2030 respektive EU-finansiering i våra regioner.

Mid Sweden har under våren haft två praktikanter - Jonna Sandström och Jennifer Eriksson - som har gett oss ovärderlig hjälp med allt från bevakning av möten, utarbetande av besöksprogram och omvärldsbevakning. En viktig uppgift har även varit att stödja oss i uppdatering av hemsidan och sociala medier - något som boostats enormt under deras tid här!

En annan uppgift inom praktikperioden vid Mid Sweden-kontoret är att skriva en rapport inom ett relevant ämne för våra regioner. Jonna och Jennifer valde att titta närmare på EU-finansiering i Jämtland Härjedalen respektive Agenda 2030.

Läs deras rapporter här!

Praktikantrapport Jonna Sandström - EU-finansiering i Jämtland Härjedalen och Västernorrland

Praktikantrapport Jennifer Eriksson - Agenda 2030

Vi vill passa på att tacka Jennifer och Jonna för en fantastiskt rolig vår tillsammans och önska dem lycka till framöver!

/Zofia och Lotta

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-06-21 10:01