Välkomna Hilda och Anette!

2017-09-06 11:05

Mid Sweden välkomnar nu höstens praktikanter, Hilda Grönvall och Anette Sonnbäck. Hilda och Anette kommer att stötta oss i det dagliga arbetet på kontoret fram till vintern.

I veckan hade MSEO glädjen att välkomna två nya praktikanter – Hilda Grönvall och Anette Sonnbäck. Hilda och Anette kommer att få hjälpa till i det dagliga arbetet på kontoret vad gäller såväl nyhetsbevakning, rapportering från möten och uppdatering av vår hemsida.

Anette har en kandidatexamen i Global Utveckling och studerar sin sista termin inom Statsvetenskap. Vid sidan av studierna har hon varit kommunikationsansvarig i studentråd där hon bl.a. samordnat event och seminarier. Hon har även varit utbytesstudent i Frankrike och trivs i internationella miljöer. Med ett stort intresse för EU-frågor såg hon Bryssel som en given stad att göra sin praktik i. Att arbeta med regionala frågor i Bryssel på Mid Sweden hoppas hon kommer att ge en ökad förståelse för påverkansarbete och bevakning, och därmed en viktig erfarenhet inför framtiden.  

Hilda Grönvall har en kandidat i Europakunskap från Göteborgs Universitet som hon blev klar med i våras. Tidigare har Hilda haft praktik vid Utrikespolitiska Institutets Europaprogram samt gjort en utbytestermin vid University of Bristol. Hilda kan spanska efter totalt ett års studier vid Uppsala Universitet och Universidad de Salamanca i Spanien. Hon ser mycket framemot praktikperioden då hon länge velat arbeta i Bryssel.

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-09-06 11:05