Besök Bryssel

Vill du och din organisation lära dig mer om hur EU fungerar? Vill du veta vad som sker just nu inom EU på ditt ämnesområde? Mid Sweden European Office kan hjälpa dig arrangera besöksprogram i Bryssel.

Varför?

EU-institutionerna kan kännas avlägsna och svåråtkomliga ifrån Sverige men i Bryssel är det enkelt att få möten och få den senaste informationen. Ta chansen att lära dig mer om EU och träffa personer som arbetar med dina sakfrågor genom ett besök i Bryssel!

Vad Mid Sweden European Office erbjuder

Vi kan hjälpa dig med:

  • Förmedla kontakt med relevanta organisationer i Bryssel
  • Planera er resa inom Bryssel
  • Ge en presentation av MSEO:s arbete i Bryssel
  • Bokning/tips om lunchrestaurang

Målgrupp

Vi hjälper besöksgrupper från offentlig sektor i Jämtland Härjedalen och Västernorrland med att ordna besöksprogram. Vi ger också gärna tips till privatpersoner och andra organisationer ifrån våra län.

Kontakta oss

Lotta Rönström
Tf Kontorschef

E-post: lotta.ronstrom@rvn.se
Telefon: +32 22 3502 30

Kontakta oss

Mid Sweden European Office

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2018-01-31 09:22