Om webbplatsen

Webbplatsen för Volym är en del av Region Västernorrlands webbplats lvn.se men har en egen startsida och kortadress: lvn.se/volym eller www.volym.info

Hitta på webbplatsen

Webbplatsen har olika sätt att navigera på.

  • Längst upp i sidhuvudet finns en meny som innehåller hjälplänkar till bland annat webbkarta, lyssna. I mobiltelefonen döljs menyn under en ikon för kugghjul. 
  • Den övergripande menyn som har rubriker för webbplatsens huvudsakliga innehåll ligger som flikar under sidhuvudet när du använder en dator. Menyn döljs under en såkallad "hamburgarikon" eller tre horisontella streck, om du använder en mobiltelefon. Klicka på ikonen så fälls menyn ut. 
  • På varje webbsida finns en meny  innehåller underliggande information för just den sida du är på. Du ser också vilka sidor som är längre upp i strukturen. Menyn ligger till vänster om du använder en stationär dator, och direkt under sidhuvudet om du använder en mobiltelefon. 
  • På varje sida finns en meny med länkar till relaterad information. Det kan länka till sidor i andra delar av webbplatsen eller till externa webbplatser som har innehåll som hör ihop med det som beskrivs på sidan. Den ligger till höger på skärmen om du använder en stationär dator, och längst ned om du använder en mobiltelefon. 

Stödjer inte äldre webbläsare

Microsoft slutar att supportera flera versioner av Internet Explorer (IE), vilket omfattar versionerna IE 8, IE 9 och IE 10.

Webbplatsen stödjer inte dessa äldre webbläsare fullt ut. Grundläggande funktionalitet ska gå att använda, men det kan påverka på estetik och presentation av innehåll. Ett exempel är att bilder förvrängs i IE8.


Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2015-11-23 14:19