Om konsttidningen Volym

Volym är en genuint nätbaserad konsttidning med inriktning på konst utifrån ett norrländskt perspektiv.

Den startade 2003 och är 2018 inne på sin sextonde årgång. Volyms huvudsyfte är att spegla viktiga konsthändelser, genom information, recensioner, reportage och nyhetsnotiser.

Volym har ambitionen att ge allsidig information om konstnärlig verksamhet och utveckling i Norrland. Vi har inte resurser att täcka in allt som händer, utan riktar in oss på de utställningar, projekt och evenemang som vi i redaktionen tycker är intressantast att belysa. Volym har ingen politisk eller kulturpolitisk agenda utan styrs enbart av redaktionens engagemang i konst och konstens betydelse för människa och samhälle.

Volym växer nu organiskt till en sida för hela Norrland med skribenter från de fyra nordliga länen.

Huvudman för Volym är Regional Utveckling, Region Västernorrland. I redaktionen ingår av Region Västernorrland anställd konstkonsulent, övriga är frilansande fasta medarbetare av vilka ingår en webmaster, en redaktör samt tre skribenter. Ibland tar Volym in externt material från andra skribenter.

 

Kontakta oss gärna!

Volym

Maria Sundström
Konstkonsulent
maria.sundstrom2@rvn.se

Hanna Rutberg
Konstkonsulent
hanna.rutberg@rvn.se

Ida Rödén, konstnär
Redaktör
ida@volym.info

Robert Eriksson, konstnär
Webbredaktör
robert@volym.info

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2015-11-23 14:53