Ställ en fråga till konstsupporten

Konstsupporten är  en brevlåda för frågor om konst som hanteras av konstnären Ida Rödén. 

Volyms konstsupport vänder sig i första hand till konstnärer som önskar få svar och vägledning i det konstnärliga arbetet och teoribildningen kring det. Mycket sägs och skrivs om samtidskonsten men sällan kan eller vågar någon göra försök att ge relevanta svar på de frågeställningar som med jämna mellanrum dyker upp. Visst, det kan vara lätt att ge snabba och fyndiga svar ibland, men det är så mycket svårare att argumentera djupare för vad man menar. Därför ser vi fram emot en spännande och oförutsägbar närmaste tid i Volym kring ömmande och viktiga frågor runt det fenomen som heter konst, och arbetet med konsten i vår tid.

Har du en fråga som du känner är viktig så klicka på länken till höger och fyll i frågeformuläret. Alla frågor publiceras anonymt.

Vi har valt att undvika kommentatorsfält, då vi ser Konstsupporten som en självständig informativ brevlåda med återkommande en fråga och ett svar. Om du har en som du anser viktig följdfråga till ett inlägg kan du formulera den till en ny fråga och skicka den till samma adress.

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2015-11-25 11:06