Intresseanmälan för gestaltningsuppdrag i Västerbotten och Norrbotten

2017-05-18 18:36

Kulturhuset i Skellefteå

Skellefteå kommun bjuder in till en upphandling gällande konst till kulturhuset. Konsten ska ta hänsyn till byggnadens arkitektur och bidra till en visuellt attraktiv miljö. Men den ska även förstärka varumärket och den värdegrund som kulturhuset kommer att vila på.

Den konstnärliga gestaltningen för kulturhuset är fördelat på tre olika gestaltningsuppdrag; exteriört, interiört samt ett interaktivt verk. Senast den 2 juni ska intresserade konstnärer lämna in en anbudsansökan via kommunens upphandlingssystem E-avrop. Besked om vilka som vunnit de tre gestaltningsuppdragen kommer tidigast i november. 

Länkar till de tre uppdragen på E-avrop:

Information och ansökan, interaktivt verk

Information och ansökan, exteriört verk

Information och ansökan, interiört verk

OBS! All information, frågor och ansökan går via E-avrop.

Torget vid Kiruna nya stadshus

På grund av gruvbrytningens påverkan på Kirunas nuvarande centrum anlägger Kiruna kommun en ny centrumkärna på det före detta industriområdet i Tuolluvaara. I centrum av den nya stadsdelen anläggs ett torg med ett nytt stadshus, Kristallen.

Kiruna kommun inbjuder nu yrkesverksamma konstnärer att anmäla intresse för skissuppdrag avseende konstnärlig gestaltning: Torget vid Kiruna nya stadshus. Uppdraget gäller torgets utemiljö. Sista anbudsdag 9 juni.

Information och ansökan

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-05-18 18:36