Folkets Hus och Parker, logotyp. KonstART, logotyp.

KonstART 11

2017-09-11 16:54

Välkommen till möte i Örnsköldsvik för verksamma inom konstområdet.

Det är dags för höstens första KonstART, Konst Västernorrlands mobila mötesplats, denna gång i Örnsköldsvik. Syftet är att skapa mötesplatser för verksamma inom konstområdet; konstnärer, institutioner, föreningar, kollektivverkstäder med flera.

Datum: 18 september.
Tid: 17.00 – 19.00.
Plats: Örnsköldsvik på Folkets Hus Gnistan, Gullänget, Björnavägen 68.

Paula Hoffmann, konstansvarig på Folkets Hus och Parker och Pernilla Eurenius, regional strateg Södra Norrland berättar om konstverksamheten inom Folkets Hus och Parker och vad som kommer att hända framöver i Västernorrland.

Ulf Edberg, konstintendent på Örnsköldsviks konsthall, informerar om vad som händer på konsthallen framöver samt berättar om arbetet med nya Kulturhuset.

Lars Ahlström, Galleri Lokomotiv, berättar om vad som visas och framtidsplaner på Galleri Lokomotiv i höst, lite ÖKKV och AIR Krems.

Konstkonsulenterna och konstsamordnaren informerar samt presenterar den nya konsulenten Hanna Rutberg.
Kanske har du också något du vill berätta om!

Det bjuds på matiga mackor, fika och mingel!

Varmt välkomna!
/Maria, Nina och Hanna

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-09-11 16:54