Digital målning gjord med Tagtool, projicerad på Kulturmagasinets fasad. Foto: Jan K Persson.

Konstnärlig gestaltning – Ljusprojektion

2017-06-28 12:25

Utlysning Sundsvalls kommun

Sundsvalls museum har ett särskilt uppdrag att skapa fler mötesplatser för spontankultur med syfte att öka tillgängligheten och närheten till kulturaktiviteter.

Under hösten 2017 genomför därför Sundsvalls museum ett ljusprojektionsprojekt. Projektet är i två delar där två olika konstnärer anlitas för att digitalt gestalta två platser inom Sundsvalls kommun. En plats i Sundsvalls centrala del och en plats på landsbygden i någon av kommunens serviceorter. Den exakta placeringen beslutas efter upphandlingen. Gestaltningen ska anknyta till och interagera med platsen.

Sista ansökningsdag 11 augusti.

Till utlysning

Information

Bild: Digital målning gjord med Tagtool, projicerad på Kulturmagasinets fasad.
Foto av Jan K Persson.

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-06-28 12:25