Logotyp, Örnsköldsviks kommun

Konstnärlig gestaltning

2017-03-24 11:54

Utlysning till projektet ”Bilden av Örnsköldsvik”

Örnsköldsviks kommun och Världsklass Örnsköldsvik utlyser parallellt med Teaterprojektet ”Spelet om Örnsköldsvik” ett gestaltningsuppdrag som resulterar i en utställning/konstnärlig gestaltning i Örnsköldsvik, augusti/september 2017.

Inom projektet ”Konstnär i kommun” 2017 avsätter Konst Västernorrland, Landstinget Västernorrland 30 000 kr. Örnsköldsviks kommun står för materialkostnader till Gestaltningsuppdraget.
Sökande ska vara yrkesverksam konstnär/grupp och utses av en urvalskommitté med representanter från Örnsköldsviks kommun, Konst Västernorrland och Världsklass Örnsköldsvik.

Information om projektet

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-03-24 11:54