Ledig tjänst som konstkonsulent i Västernorrland

2017-05-12 11:12

Är du en kreativ person som gillar struktur och att få andra att utvecklas?

Då ska du komma och jobba med vårt gäng på Kulturverksamheten!

Som regional konstkonsulent jobbar du aktivt för att stärka bildkonstens ställning i det västernorrländska kulturlivet och bredda intresset för konst. I tjänsten ingår att samordna och utveckla funktionella nätverk i länet samt med aktörer i Norrland och nationellt. Du jobbar också med att utbilda och stötta länets kulturverksamheter och sju kommuner i konstorienterade frågor.

Arbetsuppgifterna är både administrativa, praktiska och strategiska. Som exempel handlägger du och fördela projektstöd och är en del av redaktionen för konsttidningen Volym. Samtidigt jobbar du strategisk för ökad kunskap och förståelse för konsten som uttrycksmedel. Självklart sker en stor del av arbetet i samarbete med dina kollegor vid kulturverksamheten och förvaltningen Där tar vi alla ansvar för att prioritera områden som tillgänglighet, hållbarhet, mångfald och inkludering.

Information och ansökan

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-05-12 11:12