Logotyp, Luleå Internationella Konstbiennal

Projektledare till Luleå Internationella Konstbiennal

2017-10-02 14:02

Folkrörelsernas Konstfrämjande söker projektledare/konstnärlig ledare

Projektledare/konstnärlig ledare sökes till Luleå Internationella Konstbiennal. Tjänsten är på 100%, men kan även delas upp på två 50%-tjänster.

Tjänsten innebär att med utgångspunkt i Norrbotten initiera och driva projekt som är med och stärker konstens och biennalens betydelse i samhället. Arbetet sker i nära samarbete med med representanter från de olika aktörer som ingår i biennalens samverkansgrupp: Luleå Konsthall, Norrbottens museum, Galleri Syster, Resurscentrum för Konst och Konstfrämjandet.Tjänsten är placerad i Luleå.

Tillträde 1 december 2017.
Ansök senast 15 oktober.

Mer information hittar du på Konstfrämjandets webbsida.

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-10-02 14:02