Foton av Lisa Larsdotter Petersson och Jan K Persson vid performance. Foto: Karl Petersson och Ann-Kristin Källström

Workshop i improvisation och performance

2017-04-24 09:51

Järnsta Kultur, Nordingrå 7-10 juni

Performanceavdelningen vid KKV Härnösand har glädjen att inbjuda konstnärer att delta i en workshop i improvisation och performance vid Järnsta Kultur i Nordingrå 7 – 10 juni. Under några försommardagar i hjärtat av Höga Kusten slipar vi på kroppens och sinnenas uttrycksformer, i praktiska övningar och samtal.

Vi börjar med kurser i improvisation och performance de två första dagarna, fortsätter tredje dagen med en offentlig föreläsning. Därefter jobbar vi enskilt för att skapa ett antal performanceframträdanden inför publik på lördag 10 juni. Vid behov ges individuell handledning i relation till arbetet i kursen.

Välkommen att anmäla sig är professionella konstnärer i Västernorrland och norrländska regionen som tidigare i någon form arbetat med scenkonst. Vi har i en första omgång bjudit in deltagare från en workshop i improvisation 2016 vid Länsmuseet Murberget, Härnösand. Men det finns ytterligare en handfull platser. Max antal deltagare 12. Anmälan senast 12 maj.

Anmälan och mer information om workshop (pdf)

Arrangör:
KKV Härnösand i samarbete med Järnsta Kulturförening.

Med stöd av Konstkonsulenten vid Regional Utveckling, Landstinget Västernorrland.

Information

Bild:
Lisa Larsdotter Petersson
(Foto: Karl Petersson)
Jan K Persson
(Foto: Ann-Kristin Källström)

Kontakta oss

Tipsa redaktionen!

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-04-24 09:51