Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation

Sjukdomar och besvär, behandlingar och undersökningar

1177 Vårdguiden på webben (1177.se) innehåller information om många sjukdomar och besvär. Du hittar information om allt från de vanligaste sjukdomarna som förkylning och magsjuka till olika former av cancer.

Du kan bland annat läsa om hjärtsjukdomar, allergier, psykiska sjukdomar, värk, magkatarr och diabetes.

Det finns information om symptom, när det är dags att söka vård och vilka undersökningar och behandlingar som kan bli aktuella vid olika sjukdomar. Du hittar också information om undersökningar som gynekologisk cellprovskontroll och mammografi.

Ämnen och artiklar hos 1177 Vårdguiden

Texterna är skrivna av läkare, sjuksköterskor och annan sjukvårdspersonal. I länksamlingen nedan hittar du direktlänkar till sjukdomsområden som finns på 1177.se.

Kontakta oss

Region Västernorrland

Meddelandet har skickats Vi återkommer med svar så snart vi kan.
Regionens officiella e-post bevakas av registrator på diariet.

Vi hanterar inte medicinska frågor.
Ditt meddelande diarieförs och skickas till lämplig tjänsteman för svar.

Sök vård via 1177.se

Sök

Twitter-ikon Ljusblå cirkel med en vit kolibri i förgrunden Facebook-ikon Mörkblå cirkel med ett vitt gement f förgrunden Linkedin-ikon Mörkblå cirkel med de vita tecknen i och n förgrunden Google-ikon Röd cirkel med ett vitt versalt G och tecknet + i förgrunden e-postikon Grå cirkel med en vit symbol i form av ett kuvert i förgrunden Skriv ut-ikon Grå cirkel med en vit symbol i form av en skrivare i förgrunden Dela på TwitterDela på Google plusDela på LinkedInDela på Facebook
Senast uppdaterad 2017-11-08 10:17