Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Håll koll - delta på Brown Bag Seminar!

Brown bag seminar är en serie mixade lunchseminarier om länets utveckling. Här är du välkommen att lyssna till intressanta föreläsare som lyfter olika projekt eller teman.

Vill du? Pejla in aktuella utvecklingsfrågor i Västernorrland? Knyta nya kontakter? Eller dela med dig erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Då ska du delta på våra lunchseminarier – Brown Bag Seminar!

Våra regionala kulturinstitutioner, tema 18 mars

Våra regionala kulturinstitutioner - vad bidrar de med i Västernorrland? På Brown Bag Seminar den 16 mars har ni chans att träffa både Scenkonst Västernorrland AB och Stiftelsen Länsmuseet Västernorrland. De berättar om det regionala uppdraget och om lyckade satsningar som gjort skillnad.

Brown Bag Seminar hålls i Härnösand, men du är även välkommen att följa seminariet på webben

Datum och tid: 18 mars klockan 12.00-13.00

På grund av tekniska problem fungerar inte dagens webbsändning!

Följ seminariet på webben 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inbjudan direkt via e-post

Målgrupp

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän och andra organisationsföreträdare som är intresserad av regionala utvecklingsfrågor.

Kom gärna med inspel!

Vad är du sugen att lyssna till och diskutera? Någon speciell föreläsare eller person? Eller vill du själv dela med dig av erfarenheter från en utvecklingsprocess som du driver? Maila förslag till brownbagseminar@rvn.se

Varför brown bag?

Inspirationen kommer från USA där brownbagging är vanligt. På informella jobbmöten vid lunch tar många med sig matsäck i bruna påsar, detta har gett upphov till uttrycken "brown-bag lunch" eller  "brown bag".