Bild på Maja Nilsson Rune

Tidigare Ålstaelev på scenen i hyllad musikal

2021-11-12 10:57

Den tidigare eleven på Ålsta, Maja Nilsson Rune är aktuell i rockmusikalen Noice som fått fina recensioner.

I "Noice Rockmusikalen" får publiken ta del av en stark berättelse ur svensk musikhistoria. Musikalen sätts upp på Lilla Cirkus under hösten 2021 och på scenen finns en tidigare elev på Ålsta folkhögskola – Maja Nilsson Rune.

Aftonbladets recensent Jan-Olov Andersson skriver:

"Handlingen förs effektivt framåt av ensemblens fyra kvinnor. Maja Nilsson Rune, Aline Littvold, Emma Bergström och Emma Berggren spelar ibland flickvänner och dansar lite, men framför även de Noice-låtar och liksom sjunger handlingen framåt. Alla mycket bra." (Här kan du läsa hela artikeln)

Vi gläds åt våra tidigare elevers framgångar och skickar ett stort grattis till Maja, som du kan läsa mer om här.