Fötter på ett golv med en dekal där det står "Håll avstånd"

Tillbaka på skolan i Sundsvall

2021-02-22 08:00

I dag, 22 februari, återupptas undervisningen på plats i Sundsvall efter två veckor med distansstudier på heltid.

Efter två veckor med distansundervisning på heltid är vi tillbaka på skolan i Sundsvall. Alla klasser kommer inte att vara inne på skolan samtidigt utan tiden på skolan fördelas för att minska antalet personer på plats i lokalerna. Den tid som klasserna inte är i skolan kommer de att ha distansundervisning.

Nu är det viktigt att vi hjälps åt att följa de restriktioner som finns och tänker på att hålla avstånd, vara noga med handhygienen och stannar hemma och provtar oss vid symptom.

På skolan kommer det att finnas munskydd vid entrédörrarna för den som vill ha det. Det finns också handsprit utplacerad i lokalerna.

Här kan du se hur du använder munskydd på rätt sätt