Integritetspolicy (GDPR)

Ålsta folkhögskola värnar om din personliga integritet och att du ska känna en trygghet kring hanteringen av dina personuppgifter.

GDPR - dataskyddsförordning

Den 25 maj 2018 trädde Dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation) i kraft över hela EU och ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PuL). Dataskyddsförordningen innebär att du som individ får mer kontroll över dina personuppgifter och hur de används av dem du delar dem med.

Integritetspolicy

I vår integritetspolicy kan du läsa om vilka personuppgifter vi samlar in om dig och hur du kan tillvarata dina rättigheter.

Integritetspolicy Ålsta folkhögskola (Senast reviderad 2020-10-06)

Observera att det kan komma att ske uppdateringar av vår integritetspolicy, du hittar alltid den senaste versionen uppdaterad i länken ovan.

Frågor om dataskydd?

Om du tycker att skolans behandling av dina personuppgifter inte sker i enlighet med dataskyddslagstiftningen är du välkommen att kontakta oss. Då skolan värnar om din personliga integritet har vi därför skapat en mail-adress dit du på ett enkelt sätt kan kontakta oss vid dataskyddsärenden eller frågor: dataskydd@alsta.nu