Hälsokurs för seniorer - Sundsvall

Denna kurs passar dig som vill få mer glädje och energi i livet! Vi tar ett helhetsgrepp på hälsa och du får verktyg, kunskap och inspiration till mer vitalitet och ökat välmående.

Vi varvar teori med praktiska övningar och kommer tillsammans att prova gymträning, yinyoga, andningsövningar, eteriska oljor, promenader, helande massage och mycket mer. 

Alla är vi olika med olika förutsättningar, personligheter och hälsostatus. Därför kommer du att få möjlighet att undersöka olika träningsformer, vaneförändringar och behandlingsmetoder för att hitta det som passar bäst för just dig. 

Kursinnehåll

  • Fysisk hälsa och hur kroppen fungerar
  • Social hälsa – vad det är och varför det är viktigt
  • Mental hälsa och själslig hälsa – hur vi påverkas av tankar och känslor
  • Rutiner – mikrovanor och beteendeförändringar som består
  • Kost och näring – vi blir vad vi äter
  • Alternativmedicin – vad finns utanför skolmedicinen som kan hjälpa?

Kursinformation

Vårterminens datum för kursen publiceras inom kort. Kursen pågår i 12 veckor med träffar måndagar och torsdagar mellan klockan 09:00-15:00. Kostnaden för kursen är 500 kronor och då ingår studiematerial samt fika.

Anmälan

Ring eller maila din anmälan till oss. I din anmälan uppger du ditt namn, personnummer, bostadsadress, telefonnummer och eventuell mailadress.

Telefonnummer för anmälan:

072-544 66 01

E-postadress för anmälan:

hanna.modig@rvn.se

Utbildare på kursen

Jag som guidar dig genom denna kurs heter Elaine Callicoat och är mentor och utbildare av kroppsterapeuter, yinyogalärare och Neurobalansterapeut. Jag är passionerat intresserad av människors välmående till kropp, själ och energi och min inställning är att vi utvecklas hela livet!

Elaine Callicoat - Din Egen Resa

E-postadress: elaine.callicoat@rvn.se
Telefonnummer: 076-644 84 13


Tillbaka till toppen