Sång och Scen - distans

Denna kurs vänder sig till sångare som vill utveckla sin teknik på och utanför scenen, men ändå kunna bo kvar hemma eller som vill fortsätta att arbeta parallellt.

Om kursen

Kursen har träffar på skolan tre dagar var fjärde vecka och uppgifter att jobba med hemma mellan träffarna. Denna form lämpar sig för den som har svårt att vara ifrån hem och familj under längre perioder eller som vill fortsätta att arbeta parallellt.

Under träffarna kommer du att få kunskaper i CVI-teknikens olika delar genom teori och praktik. Du får möjlighet att jobba med din sångteknik och ditt sceniska uttryck i masterclass. Den grundläggande utbildningen består av: sång i masterclass, sång i grupp, scensikt uttryck, och Scenisk övning samt hemuppgifter i dessa ämnen.

Vid godkänd avslutad kurs får du som studerat på Ålsta ett kursintyg och kommer att ha nått en högre nivå av professionalitet som sångare och artist.

Antagningskrav

Det krävs inga teoretiska förkunskaper för att läsa kursen. Antagning sker via inspelat material och telefon-/skypeintervju. 

Kostnad och CSN

Undervisningen är kostnadsfri, men du betalar en materialavgift om 750kr för hela terminen. Kursen är berättigad till studiemedel som du själv söker via CSN:s hemsida.

Ansökan  

Ansökan lämnas in via Schoolsoft genom länken nedan. Har du problem med Schoolsoftansökan? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

SÖK HÄR (Ansökan öppnas i nytt fönster)

Boende 

Om plats finns kan du hyra rum på skolan för de dagar då du har undervisning där.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar som rör kursen? Kontakta kursföreståndare via mail emma-lena.gafforelli@alsta.nuhelen.sundberg@alsta.nu