Ledig tjänst - Lärare i svenska och annat ämne

2022-11-09 10:49

Till vår verksamhet i Fränsta söker vi nu en lärare i svenska samt ytterligare ett ämne för undervisning på grundskole- och gymnasienivå.

Vi söker dig med pedagogisk utbildning som tycker om att utmana den traditionella synen på lärande och har en kreativ och lösningsfokuserad syn på ditt arbete. Du har bred kompetens och god social förmåga som sätter individens trygghet och respekt i centrum för lärandet. Du har förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

Vi lägger stor vikt vid flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse av att i en mångkulturell miljö arbeta gränsöverskridande. Du har vana av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Meriterande är om du har utbildning i specialpedagogik (dyskalkyli, dyslexi) men ej krav. Du bör även ha ett intresse för/vana av att arbeta med ämnesövergripande tematiska studier.

Du kommer att undervisa i svenska samt annat ämne på grundskole- och gymnasienivå. I kombination med detta ingår du i ett arbetslag och har en viktig roll i planering, utveckling och ledning av Allmän kurs.

Är du vår nya kollega? Läs mer om tjänsten och ansök här!

 


Tillbaka till toppen