Ledig tjänst - Grundskollärare MA/NO

2022-05-20 13:05

Är du en kreativ person som brinner för att bidra till människors växande? Då kan det vara dig vi söker till rollen som grundskollärare till skolan i Sundsvall!

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att undervisa på vår allmänna kurs på Ålsta folkhögskola i Sundsvall, men det kan även förekomma undervisning på vår skolverksamhet på Rättspsykiatriska regionkliniken. Du kommer inom NO främst att arbeta tematiskt och inom matematiken så läggs stor vikt vid att med engagemang motivera, stötta och uppmuntra deltagarna. Förutom det givande arbetet du gör och skapar motiverande förutsättningar för våra deltagare i klassrummet, så kommer du att ingå i ett fantastiskt team där ni tillsammans planerar och genomför skolgemensamma aktiviteter. Med din kompetens och ditt engagemang bidrar du till vår ständiga utveckling av den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning inom matematik samt naturvetenskap. Du har vana av att arbeta med personer med neuropsykiatriska funktionshinder. Meriterande är om du har behörighet att undervisa i någon kurs på gymnasienivå, är speciallärare med inriktning mot matematik samt erfarenhet av att arbeta inom folkbildning.

Läs mer och ansök till tjänsten


Tillbaka till toppen