Flera personer, fotade bakifrån, sitter och lyssnar på en föreläsare

After Work på Hola folkhögskola

After Work är en föreläsningsserie på Hola Folkhögskola i Prästmon. Föreläsningarna är gratis och startar kl 13.00. Då vi har begränsat med platser behöver du anmäla din närvara till receptionen@hola.se senast klockan 12:45 dagen innan. Vänligen observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Ingrid Eklund och Ann Färnström: Stygn och sömsätt- broderiets mångfald

After Work - 10 december

 
Handarbetets Vänners distanskurs i konstsömnad gav mersmak.

Det är roligt att handarbeta . Ett sätt att utvecklas och komma vidare inom ämnet konstsömnad / broderi är att gå kurs! Ingrid Eklund och Ann Färnström har gjort just det. En grundkurs i konstsömnad på Handarbetets Vänners skola på Djurgården i Stockholm under 2014/15 blev ett lyckokast. Efter grundkusen följde en fortsättningskurs, och en till och så höll det på under fem år. Det blev många resor till Djurgården och många lärorika timmar med nål och tråd. Kunskaper breddades och fördjupades och förmågorna vässades. På Hola folkhögskolas AW den 10/12 berättar de om detta och visar prov på sina arbeten.

 

Föreläsningarna är gratis och startar kl 13.00. Då vi har begränsat med platser behöver du anmäla din närvara till receptionen@hola.se senast klockan 12:45 dagen innan.