Flera personer, fotade bakifrån, sitter och lyssnar på en föreläsare

After Work våren 2022

After Work är en föreläsningsserie på Hola Folkhögskola i Prästmon. Vänligen observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.

Viktig information angående After Work våren 2022

Föreläsningen är gratis och startar kl 13.00. För att delta anmäler du din närvaro till Holas reception, e-postadress: receptionen@hola.se senast klockan 12:45 dagen innan.

Föreläsningarna ges både på plats och digitalt via Teams. Skriv i ditt e-postmeddelande om du vill se föreläsningen på plats på Hola, eller om du vill att vi skickar ut en länk till Teams för att du ska kunna ta del av föreläsningen digitalt.

Översikt av vårens program (pdf)

After Work - 20 maj Ellen Tejle

Vem får synas - och vad spelar det för roll? Från fiktion till verklighet.

Ett föredrag med Ellen Tejle, VD på mediehuset Fanzingo om hur påverkade vi egentligen blir av det vi ser på film och tv. Med filmklipp, statistik och interaktivitet ges roliga och allvarliga verktyg kring hur vi kan ta oss an jämställdhet och stereotyper i film och tv.

Ellen är initiativtagaren till verktyget A-märkt som gick från idé till världsfenomen, och har varit gästföreläsare för universitet i Kina, för filmbransch i Brasilien, USA, Spanien, Italien och för ett flertal skolor i Sverige. Ellen hamnade 2018 på BBCS lista av världens mest inflytelserika och inspirerande kvinnor.  

Föreläsningen är gratis och startar kl 13.00. För att delta anmäler du din närvaro till Holas reception, e-postadress: receptionen@hola.se senast klockan 12:45 dagen innan.

Föreläsningarna ges på plats. Skriv i ditt e-postmeddelande om du vill se föreläsningen på plats på Hola, eller om du vill att vi skickar ut en inspelad version i efterhand. 


Tillbaka till toppen