After Work hösten 2020

After Work drar igång igen i höst

2020-09-08 14:30

After Work på Hola folkhögskola är äntligen tillbaka! Vi kommer under hösten 2020 att bjuda på fyra intressanta föredrag med olika teman under hösten. Dock begränsas antalet platser för att minska smittspridningen, så glöm inte att anmäla dig senast dagen innan.

Vi är mycket glada att meddela att vår After Work är tillbaka igen efter ett kort uppehåll i våras. På grund av coronapandemin har vi fått göra vissa anpassningar för att minska smittspridningen vid dessa tillfällen. Platserna är begränsade till 20 personer eller små sällskap och vi kommer även streama föredragen på vår Facebooksida och spela in dem för arkivering på vår Youtubekanal för dig som inte har möjlighet att vara på plats.

Under hösten 2020 kommer vi fördjupa oss i fyra olika teman, däribland fäbodlivet, odling och hur vi ska kunna rädda gammelskogen. Se hela programmet här:

Till program för After Work hösten 2020

After Work är en gratis föreläsningsserie på Hola folkhögskola i Prästmon. Föreläsningarna startar kl 13.00, men kombinera gärna med lunch i vår restaurang från kl 12.15. För närvaro och lunch krävs anmälan senast dagen innan via telefon på 0612-856 01. Först till kvarn gäller vid After Work.

Varmt välkomna!