Hållbarhetsfestival på Hola folkhögskola den 6 november 2020 klockan 8.30-14.00

Festival på temat hållbarhet

2020-10-28 11:49

Nu är det dags för årets Hållbarhetsfestival där vi bjuder in intressanta föreläsare och arrangerar aktiviteter, filmvisning och workshops med mera kring temat hållbarhet. Ta chansen att lära dig mer om hur vi kan ta hand om vår jord på bästa sätt!

Fredagen den 6 november kl 8.30-14.00 arrangeras Hållbarhetsfestivalen 2020 på Hola folkhögskola i Prästmon. En hel del spännande aktiviteter står på programmet. Bland annat kan du lära dig bygga insektshotell, lyssna till ekopoesi om klimatet, se och diskutera flera olika filmer samt delta i Fridays for future-manifestationen. Fullständigt program och mer information hittar du på länken nedan.

Festivalen har fritt inträde och allmänheten är välkommen att besöka skolan. Dock har vi begränsat antal platser med tanke på Covid-19, så först till kvarn gäller. Såklart gäller också att alla som deltar håller sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänker på hygienen. Om du är sjuk ska du stanna hemma, på plats håller vi avstånd till varandra och vi tänker på att tvätta eller sprita händerna ofta och hosta och nysa i armvecket.

Till mer information och program för hållbarhetsfestivalen

Varmt välkommen!