Två konserter på Hola

2018-09-21 13:27

Vecka 39 har vi två konserter ni inte får missa!

Torsdagen den 27 september gästas vi av Åsa Bergh.

Med avstamp i Värmlands mylla tolkar musikalartisten Åsa Bergh Monica Zetterlunds repertoar på sitt eget, personliga sätt. Tillsammans med Klabbe Hörngren på piano och Bosse Sandberg på flöjter, basklarinett, sopransaxofon och munspel, skapas en extrem live-känsla med texten i centrum och humorn i bakfickan.

Hyllningen är inte bara till Monica, utan också till alla de fantastiska svenska textförfattare som hon omgav sig med och inspirerade.
Det blir enkelt, vackert, ömt...och rivigt!
Fri entré
www.asabergh.se

Fredag den 28 september är det premiär för höstens After Work med  Stockholm Chamber Brass.

När Stockholm Chamber Brass bildades 1988 var syftet att de fem unga musikerna skulle öva in kammarmusik tillsammans. Idag är de en av de ledande ensemblerna inom sin genre.

Repertoaren spänner från renässansen till samtida musik i både originalkompositioner och egna arrangemang. De har sedan starten intresserat sig för att beställa nyskriven musik för brasskvintett, och har fått över 40 verk skrivna åt sig.

De fem medlemmarna i ensemblen är alla framgångsrika solister på sina respektive instrument, och därtill passionerade pedagoger som brinner för nästa generations brassmusiker. Vi hör Tom Poulson och Urban Agnas på trumpet, Jonas Bylund på trombon, Annamia Larsson på valthorn och Sami Al Fakir på tuba.

www.stockholmchamberbrass.com