En person håller ett värmeljus i händerna

Populära yogahelgen är tillbaka

2020-09-22 10:58

Nu är allt klart för en ny yogahelg! Boka in helgen den 6-8 november för tre dagar av återhämtning med kursledare Caroline Fladvad.

Vår tidigare helgkurs i yoga genomförs i höst igen, närmare bestämt helgen den 6-8 november. Kursen genomförs på plats på Hola folkhögskola i Prästmon med Caroline Fladvad som kursledare. 

Tid för avkoppling och reflektion

Kursen ger dig möjlighet att landa, utforska dig själv och få kontakt mellan kropp och själ. Under helgen blandas dynamisk och lugnare yoga med meditation, reflektion och gemenskap med mera. Tidigare yogahelger har varit mycket populära så ansök så snart som möjligt för att se till att du får en plats, dock senast den 23 oktober.

Läs mer om kursen och ansök här

Våra rutiner i och med Covid-19

Vi fortsätter att följa och respektera restriktionerna som finns för att minska smittspridningen av Covid-19. På vår hemsida kan du läsa om våra rutiner kring detta och det är viktigt att du som deltagare följer dessa.

Om läget angående pandemin förändras och risken för Covid-19 ökar förbehåller vi oss rätten att ställa in yogahelgen. Naturligtvis räknar vi med att du som kommer till oss är frisk och symptomfri.

Läs om våra rutiner kring Covid-19