Flera personer, fotade bakifrån, sitter och lyssnar på en föreläsare

Vårens After Work startar 29 januari

2021-01-15 14:40

Nu när vårterminen är igång startar vi även upp After Work igen, med ett ny härlig blandning av ämnen! Liksom under höstterminen kommer antalet platser även denna termin att begränsas för att minska smittspridningen och vi kommer fortsätta att streama föredragen för den som vill sitta på distans.

Trots den ihållande coronapandemin kan vi fortsätta bjuda in till vår föreläsningsserie After Work. Och det första tillfället går av stapeln redan fredag den 29 januari! Vi gör såklart de nödvändiga anpassningarna och begränsar antalet platser i lokalen samt erbjuder streamade och inspelade föredrag för den som hellre deltar hemifrån. Se exakt information om antalet platser under varje programpunkt.

Vi håller till på folkhögskolan i Prästmon och föreläsningarna startar kl 13.00. Det är gratis men går bra att kombinera med lunch i vår restaurang för den som besöker oss på plats. För fysisk närvaro på After Work respektive lunch (kl 12.15) krävs anmälan, så kom ihåg att anmäla dig senast dagen innan via e-post till oss.

Ni hittar till programmet och mer information via länken nedan.

After Work våren 2021

Varmt välkomna!