En kille sjunger i en mikrofon framför en färgglad bakgrund

Complete vocal technique - grundkurs

Kliv ur din comfort zone och testa Complete Vocal Technique!

Målet med kursen är att du ska utmanas, inspireras och utvecklas genom att kliva ur din comfort-zone och lära känna dig själv på ett djupare plan. Du kommer få verktyg till att förstå hur rösten fungerar och vilka förutsättningar just du har. Blandar man kreativitet och mental träning får man ett bra recept på en fantastisk helg!

Undervisningen bygger på CVT (Complete Vocal Technique) där vi utgår från anatomin för att förstå hur kroppen och rösten hänger ihop.

Kursen kommer att innehålla interaktiva föreläsningsdelar blandat med master-classes, där du undervisas framför gruppen. Du kommer att få utmaningar och övningar att träna på, som är individuellt anpassade för dig och din röst. Inga förkunskaper krävs.

Här finns inget krav på prestation, utan fokus ligger på lärandet och utveckling. Kom som du är. ”Perfect is boring”.


Marta Parkman, Auktoriserad CVT-pedagog, samtalsterapeut och artist

Våra rutiner i och med Covid-19

Vi fortsätter att följa och respektera restriktionerna som finns för att minska smittspridningen av Covid-19. Vi har rutiner för hur vi på Hola folkhögskola förhåller oss till Covid-19 och det är viktigt att du som deltagare läser och följer dessa.

På vår hemsida kan du läsa om dessa rutiner. Det innebär bland annat att hålla god handhygien, hålla avstånd och ha flexibilitet kring lunchtider.

Om läget angående pandemin förändras och risken för Covid-19 ökar förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Naturligtvis räknar vi med att du som kommer till oss är frisk och symptomfri.

Läs om våra rutiner kring Covid-19