En person sitter på en klippa med en skrivbok i knät

Skrivretreat

En veckas skrivande i avskildhet på Hola folkhögskola i det vackra Prästmon vid Ångermanälven.

Känn kraften av gemensamt skrivande i stillhet, och ta dig tid att arbeta med ditt skrivprojekt, eller med inspirerande skrivövningar för att hitta tillbaka till ditt skrivande igen. Gemensamma skrivövningar varvas med egen skrivtid. Utflykt till vackra skrivarplatser. Möjlighet till skrivsamtal med skrivpedagog Mina Widding.

Skrivpedagogen och litteraturvetaren Mina Widding har flera års erfarenhet av kurser i självbiografiskt skrivande, och har fått ABF Västerbottens kulturstipendium 2013 och Byggnads kulturstipendium 2015 för sina insatser på området. Sedan våren 2015 skriver hon magisteruppsats i Litteraturvetenskap med inriktning på självbiografiskt skrivande.


Kursledare: Mina Widding, lärare på Hola folkhögskola
Kurstid: vecka 26, 27 juni- 01 juli
Max antal kursdeltagare: 15 st

Praktisk information kring sommarkurser

Intervju med Mina Widding (jpg)

 

Våra rutiner i och med Covid-19

Vi fortsätter att följa och respektera restriktionerna som finns för att minska smittspridningen av Covid-19. Vi har rutiner för hur vi på Hola folkhögskola förhåller oss till Covid-19 och det är viktigt att du som deltagare läser och följer dessa.

På vår hemsida kan du läsa om dessa rutiner. Det innebär bland annat att hålla god handhygien, hålla avstånd och ha flexibilitet kring lunchtider.

Om läget angående pandemin förändras och risken för Covid-19 ökar förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen. Naturligtvis räknar vi med att du som kommer till oss är frisk och symptomfri.