Fem personer med varsin pärm sitter tillsammans på en gräsmatta.

Kortkurser

Kortkurserna under våren och sommaren 2021 har ställts in på grund av den fortsatt höga smittspridningen av Covid-19. Om de tidigare planerade kurserna går att flytta fram kommer vi lägga in en uppdatering om detta här. Är du redo för att lära dig något nytt men har svårt att hitta tid för en längre utbildning? Då är våra kortkurser rätt för dig!

Det är inte alltid möjligt att ägna ett halvår eller mer åt sina passioner men ändå finns viljan att utvecklas. Därför har vi startat två veckolånga kurser där du får hjälp att ta det steget, oavsett om du vill vidareutveckla en talang du alltid haft eller om du vill lära dig något helt nytt. 

Utbildningarna ges på plats här i vackra Prästmon. Du kan välja om du vill bo på internatet under studietiden eller om du hellre ordnar med eget boende. 

 

Priset för kursen skiljer sig något beroende på om du bor på internatet eller ordnar med eget boende.

Internatdeltagare: 1 980:- exkl. moms.   

Som internatdeltagare får du kost och logi från fredag eftermiddag till och med söndag lunch. Du får även ett enkelrum med egen dusch och toalett. Även sänglinne och handdukar ingår. 

Externatdeltagare: Logi 1180:- exkl. moms

I det här paketet ingår alla måltider inklusive fika från fredag eftermiddag till och med söndag lunch. Boende ingår inte.