Audition - Musikalstudion Höga kusten

Välkommen till audition för Musikalstudion Höga Kusten den 29-30 april

Efter år av pandemi vill vi nu slå upp dörrarna och bjuda in er till en auditionhelg i vackra Höga Kusten. Hola folkhögskola ligger precis vid den magiska Ångermanälven och i våra rymliga och anrika lokaler får vi gott om tid att lära känna varandra.    

Under din dag hos oss vill vi skapa den trygghet och inspiration som behövs för att vi ska få en rättvis bild av vem du är och för att du ska se vilka vi i lärarteamet är.

Vi ser så mycket fram mot att få träffa alla sökande inför läsåret 2023/2024 och tillsammans ska vi skapa en helg värd att minnas med glädje.

Hur vår audition går till

Dagen börjar med en gemensam samling för en kort presentation. Vi ses vid huvudentrèn kl 09.00.

Efter det går vi till danssalen för en dansklass med Martha. Det blir uppvärmning, lite diagonaler och en koreografi. Allt med glädje och den gemensamma kärleken till dansen.

Sedan är det dags för teaterimprovisation i grupper, tjohoo! Här tar Magnus täten.

Nu tar Ellinor över så att ni får en rejäl sånguppvärmning innan det är dags för era enskilda sång -och monologprov. Medan du väntar på din tur kan du välja att förbereda dig eller gå på en rundtur med  våra nuvarande deltagare.

Praktisk information

För den som vill finns det möjlighet att bo kvar. För er blir det mysiga kvällsaktiviteter: grillning nere vid bryggan (ta med badkläder, bastun är påslagen), karaoke, promenad i skymningen och så avslutar vi med godnattyoga. Frukost och morgonyoga dagen därpå.

Sökande till år 1 och år 2 har audition tillsammans. För att söka till år 2 ska du ha gått en eftergymnasial utbildning inom sång, dans eller teater.

Boende bokas separat via e-post till hola@rvn.se.

Alternativ 1: Enkelrum med dusch och toalett, frukost ingår. Kostnad 400 kr.

Alternativ 2: Ta med liggunderlag och sovsäck och sov tillsammans i danssalen. Kostar ingenting. Frukost kostar 65 kr.

Auditionmaterial

Välj en av de obligatoriska låtarna, samt en egenvald musikallåt med bakgrund som du tycker passar din röst.

Obligatoriska låtar:

Monologer till audition

Vidare vill vi att ni förbereder endast en av dessa fyra monologer:

Välkomna!

Magnus, Ellinor och Martha


Tillbaka till toppen