Musikalstudion Höga kusten år 2

Det här är utbildningen för dig som redan har goda kunskaper inom sång, dans och teater men behöver det där extra lagret för att ta dig in på en yrkesutbildning eller in i arbetslivet.

För att söka år två krävs att du gått en eftergymnasial utbildning inom musikal. Audition sker på skolan där vi tillsammans utforskar din scenpersonlighet i en trygg och kreativ miljö.

Under år två fortsätter din grundträning i varje disciplin men vi håller ett högre tempo. År två bjuder nämligen på ett ännu mer fullspäckat schema än första året. I tvåan får du göra fler produktioner, studieresor och kanske rent av samarbeten med professionella aktörer. Det här året ingår alla våra tvåor i Teater Västernorrlands storsatsning Ronja Rövardotter.

Att våga följa sin dröm är stort och ibland lite läskigt, vi vet! Därför har vi utformat vår audition på ett sätt som låter dig slappna av och uppleva skolan, platsen och människorna som finns här. Vårt högsta mål är att du ska känna dig nöjd med din prestation och att magkänslan kan leda dig in på rätt spår när du sedan ska välja väg i livet. Här finns en trygg hand att hålla när du kastar dig ut!

Vårt motto: Finns det tydlighet, finns det trygghet och finns det trygghet kan det uppstå magi!

Så om det här resonerar med dig, lämna in din ansökan i Schoolsoft. Kanske är det här din nya resa tar sin början!

Kontaktuppgifter

Magnus Engqvist, kursansvarig och pedagog

E-postadress: magnus.engqvist@rvn.se
Telefonnummer: 073-274 77 35

Martha Vidén, pedagog

E-postadress: martha.viden@rvn.se
Telefonnummer: 073-650 52 78

Ellinor Berglund, pedagog

E-postadress: ellinor.berglund@rvn.se
Telefonnummer: 070-242 74 22

Bilder från Musikalstudion år 2


Tillbaka till toppen