En kvinna står och pratar inför en grupp i ett klassrum.

Enhetschef och rektor sökes till Örnsköldsviks folkhögskola

2023-04-05 08:49

Vi har just nu en ledig tjänst som enhetschef och rektor hos oss på Örnsköldsviks folkhögskola.

För rollen söker vi dig som har chefserfarenhet med personalansvar inom skola och erfarenhet av budgetansvar och ekonomisk rapportering. Meriterande är det om du har rektorsutbildning och eller annan ledarskapsutbildning och vi ser även gärna att du har erfarenhet av folkbildning. Vi tror även att du i rollen har nytta av tidigare arbete inom offentlig sektor eller en politiskt styrd organisation samt av skol-/verksamhetsutveckling.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser gärna att du som person är trygg, stabil och har god självinsikt. Du är även flexibel, har god samarbetsförmåga samt är person som leder, motiverar och skapar engagemang och delaktighet hos andra.

Skolans ledningsstruktur är under utveckling och en ny roll som verksamhetsledare arbetas fram för att stärka upp ledningsfunktionen och underlätta det dagliga arbetet. Dessutom skapar skolans centrala läge, i det vackra Rådhuset och den omgivande rådhusparken, många möjligheter för samverkan med flera olika aktörer i kommunen.

Skicka in din ansökan senast den 18 april.

Vill du jobba med oss? Läs mer och ansök om tjänsten här


Tillbaka till toppen