En lärare står framför skolans huvudentré och håller i en tavla med ett diplom för nominering till Årets normbrytare 2022.

Kristina nominerad till Årets normbrytare 2022

2023-03-20 09:10

Vi kan stolt meddela att vår pedagog Kristina har blivit nominerad till Årets normbrytare 2022 av affärsnätverket Klöver dam och Örnsköldsviks kommun.

Vår fantastiska pedagog Kristina som främst jobbar med kursen Kulturskaparna har blivit nominerad till Årets normbrytare 2022 och vi vill såklart säga stort grattis till henne. Motiveringen passade verkligen klockrent in på Kristinas inställning och arbetssätt. Här nedan kan ni läsa hela den fina motiveringen:

"Med fokus på den enskilda individen, visar hon att varje människa har ett värde, oberoende av vilken start du fått i livet. Hon möter utsatta människor med normbrytande inlärningsmetoder. Kristina Stålnacke har dedikerat sitt liv till kreativt lärande vid Örnsköldsviks folkhögskola"

Priset kommer delas ut av Klöver dam och Örnsköldsviks kommun under Företagarkvällen som går av stapeln den 4 maj och vi håller självklart tummarna.


Tillbaka till toppen