Prästkragar

Livesänd skolavslutning avrundar läsåret 2019/2020

2020-06-05 08:04

Det har helt klart varit en annorlunda vårtermin och det blir även ett ovant avslut på läsåret. Idag har vi skolavslutning på ett annorlunda vis, för hur läget än ser ut ska vi fira in sommarlovet tillsammans.

Livesändning på Facebook

Då vi i år inte har möjlighet att samlas för att avrunda läsåret kommer vi istället livesända vår skolavslutning på Facebook. Det blir inte helt och hållet en skolavslutning vi är vana vid, men ändå ett sätt att ses och hälsa varandra en glad sommar.

Sändningen går av stapeln kl 10.00 på skolans Facebook-sida och den går även att se i efterhand på Facebook under rubriken videoklipp.

Till vår Facebook-sida

En annorlunda tid

Denna vårtermin har inte varit som någon har tänkt sig och det har inte alltid varit lätt. Vi vill understryka hur otroligt stolta vi är över alla deltagare och personal som har kämpat och samarbetat efter bästa förmåga under denna tid. Riktigt bra jobbat och tack allihop för detta läsår!

Glad sommar

Kolla in vår livesända skolavslutning och tänk tillbaka på allt fint vi ändå har fått uppleva tillsammans detta läsår. Sedan är det dags för ett härligt sommarlov och vi önskar er en riktigt glad sommar! En del av er återvänder till skolan i höst, medan en del av er nu går vidare mot nya utmaningar. Vi vill önska er ett stort lycka till!