Solljus i en skogsglänta

Välkomna tillbaka efter höstlovet

2020-11-06 09:29

I ett samarbete mellan vår kurs Naturguide - Höga Kusten och folkhälsoenheten på Region Västernorrland erbjuds den 26 november ett tillfälle att ta sig ut på en enkel vandring och uppleva naturen och dess goda effekter på vårt sinne.

Känner du att steget till att gå på gym är långt? Eller vill du komma ut och röra på dig men vet inte var du ska gå? Då är detta något för dig. Torsdag den 26 november kl. 18.00-20.00 bjuder vi in till en enklare vandring på cirka 1,2 km efter fina promenadstigar.

Utöver att du aktiverar dina sinnen, din kropp och låter hjärnan vila en stund får du även möjlighet att lära dig mer om friluftsliv. Vi kommer tillsammans under kvällen lära oss att göra upp eld med tändstål för att sedan laga pinnbröd och koka kaffe.

Praktisk information

För vem: Dig som har Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Tid: Torsdag 26 november kl. 18.00-20.00

Plats: Genesmon fornby, Örnsköldsvik (samling på parkering norr om Bäckagården)

Anmälan: Evenemanget är kostnadsfritt och anmälan sker senast den 20 november via länken nedan. OBS! Begränsat antal platser, max 25 personer och först till kvarn gäller.

Till anmälan

Region Västernorrland har i samarbete med Länsstyrelsen tagit fram digitala kartor över promenadstigar runt om i Örnsköldsvik och detta är en del i att sprida den informationen och locka till utomhusvistelse.

Till digitala kartor över promenadstigar