Tält i skogen
Foto: Carina Vestin

Boende

Vi vill så klart att man ska kunna prova på att sova ute på en friluftsfestival därför erbjuder vi olika övernattningsalternativ för natten mellan fredag-lördag.

Långhuset

Vi erbjuder en unik möjlighet att få övernatta i ett tidsenligt långhus. Ta chansen och sov på samma sätt som de bofasta på Genesmon gjorde för ca 2000 år sedan. I ett traditionellt långhus sover man i ett stort öppet rum som delas med likasinnade.

Pris: 100kr/sovplats
Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller.


Foto: Håkan Nordström

Tentipi Camp

Har du velat testa att sova ute hela familjen eller ett kompisgäng men inte haft möjlighet? Eller tycker du om att ha stor yta för dig själv? Nu finns en möjlighet att hyra en lavvo med plats för upp till 8 personer. Ni kommer då att sova i den mest beprövade tältformen som använts i cirka 1 miljon år! Den traditionella kåtan, tipi, lavvo… Kärt barn har många namn.

Pris: 500 kr/tält
Antal tält: 2 st

I samarbete med Tentipi.

Våra tältområden – Jotunheim och Noatun

Vill du somna till vindens sus i tallkronorna och vakna till fåglarnas kvitter så är vår tältby Jotunheim rätt plats för dig. Tycker du mer om öppna vidder och att vakna upp till en soluppgång över havet så är tältbyn Noatun rätt plats att sova på. Slå upp ditt tält, din hammock eller varför inte sova under bar himmel.

Pris: 100 kr/tält