Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Livesändning - lunchseminarium med fokus på arbetsmarknadsläget

2018-04-16 09:17

Måndag den 16 april ordnar Region Västernorrland ett lunchseminarium med tema arbetsmarknadsläget i länet. Följ det live direkt via webben!

Vid detta lunchseminarium presenteras arbetsmarknadsläget i länet med aktuell statistik gällande bland annat konjunktur och sysselsättning. Därefter presenteras projektet ”Ett UF för alla” - som gott exempel på en praktisk satsning för framtida kompetensförsörjning.

Ung företagsamhet Västernorrland har under två års tid drivit projektet ”Ett UF för alla” riktat mot introduktionsprogrammet på gymnasiet. Syftet med projektet var att skapa förutsättningar för att ha en genomgående slagkraft för samtliga program/inriktningar inom gymnasieskolan. Eleverna har bland annat fått möjlighet att utöka sina personliga nätverk, lära sig kundbemötande genom att delta på mässor samt förstå innebörden av att driva ett företag.

Ta chansen att lyssna på Gunnar Holmgren, Region Västernorrland och Elias Högström, Ung företagsamhet. Klockan 12.00 den 16 april startar livesändningen.

Följ lunchseminariet om arbetsmarknadsläget via webben

Mer information om vår lunchseminarieserie Brown Bag Seminar