Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 
Christine Bylander, Karin Söderberg och Monica Mörtzell Henriksson representerade regionen och vårdens medarbetare när landshövding Berit Högman lämnade överfana och diplom i Örnsköldsvik.

Region Västernorrlands medarbetare tackades med officiell flaggöverlämning

2020-10-16 16:40

Stiftelsen Sveriges nationaldag i samverkan med Länsstyrelsen i Västernorrland med landshövding Berit Högman i spetsen överlämnade idag fana och diplom till sjukhuset i Örnsköldsvik för att hedra och tacka sjukvårdens medarbetare för deras stora insatser och uppoffringar under covid-19-pandemin.

- Vi är glada att det hårda arbete som vår personal utfört hittills under pandemin uppmärksammats. Det har varit en tuff tid, säger biträdande sjukhusdirektör Christine Bylander som var en av sjukhusets representanter som deltog vid ceremonin.

Fanor till Sollefteå och Sundsvall

Också sjukhusen i Sundsvall och Sollefteå kommer att få varsina fanor och diplom som överlämnas den 4 respektive 6 november.

Samtliga Sveriges regioner har fått motta flaggor, efter beslut av Stiftelsen Sveriges nationaldag. Flaggan ska ses som en symbolisk gåva till alla vårdanställda i respektive region.