Pressinbjudan: Barn- och ungdomsentrén håller Öppet hus i Örnsköldsvik

2022-10-06 08:31

I slutet av augusti öppnade Barn- och ungdomsentrén ytterligare en fysisk mottagning, denna gång i Örnsköldsvik. Nu bjuder vi in press och allmänheten till öppet hus.

Barn- och ungdomsentrén välkomnar just nu barn mellan 6 och 12 år från hela länet som lider av lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Verksamheten är länsövergripande och erbjuder stora delar av sina insatser digitalt. Sedan april finns en fysisk mottagning i Sundsvall och i augusti öppnades ytterligare en mottagning i Örnsköldsvik.

För att fira öppnandet av den fysiska mottagning i Örnsköldsvik och ge press och allmänhet möjlighet att se lokalerna och träffa medarbetare och politiker bjuder vi in till öppet hus.

– Äntligen kan vi bjuda in till våra fina lokaler. Många har redan hittat till oss men vi hoppas självklart att ännu fler ska få kännedom om oss och få hjälp utifrån sina behov, säger Malin Lindberg, länsenhetschef Barn- och ungdomsentrén, Region Västernorrland.

Öppet hus

När: Torsdag 13 oktober, 13.00-16.00

Var: Nygatan 8C, Örnsköldsvik

Vad: Träffa medarbetare och politiker, titta på lokalerna och fika!

Den kommunala verksamheten Föräldrabyrån som öppnat sin verksamhet i anslutning till Barn- och ungdomsentrén håller Öppet hus vid samma tillfälle.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta:

Malin Lindberg, länsenhetschef Barn- och ungdomsentrén, Region Västernorrland, telefon 060-13 52 52 eller 073-059 87 44, malin.lindberg@rvn.se

 

KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN

www.rvn.se/press


Tillbaka till toppen