Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Pressinbjudan: covid-19 i Västernorrland

2021-04-20 07:00

Smittspridningen är fortsatt hög i Västernorrland och vården anpassar och organiserar sig för att kunna ta hand om de många svårt sjuka på bästa sätt. I projektet för vaccinering mot covid-19 arbetas intensivt för att västernorrlänningarna ska vaccineras så snabbt som möjligt.

Välkommen att delta på distans på vår presskonferens om covid-19 på onsdag 21 april. Observera att det är obligatorisk föranmälan.

Medverkande:                  

Håkan Ekvall, överläkare och enhetschef infektionskliniken
Hans Boman, smittskyddsläkare
Karin Sellgren, vaccinationssamordnare covid-19

Tid:              
21 april klockan 13.00.

Hur:

Du som reporter ansluter till presskonferensen med hjälp av en personlig kod du får när du anmält att du vill delta. Föranmälan är obligatorisk och görs senast tisdag 20 april klockan 14.00 till: pressinformation@rvn.se. Ange i anmälan den mejladress du vill ha koden skickad till samt ditt telefonnummer.

Enskilda intervjuer efteråt:

Önskar du göra intervjuer med deltagarna efter presskonferensens slut anmäler du även det till pressinformation@rvn.se senast tisdag 20 april klockan 14.00. De intervjuerna görs via Teams och du får andra kallelser. Ange i anmälan vem eller vilka av deltagarna du vill boka intervju med.

Presskonferensen teckenspråktolkas och går att se på webben via en länk på rvn.se.

Medarbetare på redaktioner med utgivningsbevis och ansvarig utgivare samt journalister med presslegitimation är välkomna att delta.

 

Vid frågor om presskonferensen, hör av er till:
Lena Landar, pressansvarig kommunikatör
Tel: 070 - 263 97 88
lena.landar@rvn.se

KOMMUNIKATIONSAVDELNINGEN
www.rvn.se/press